‘Trollen trollen’ is het liefdevol overstelpen met positieve aandacht. Trolletjes hebben vaak zelf niet door dat ze een beetje in de war zijn. Dus gaan we ze daar op liefdevolle wijze op wijzen.

 

Plaats dit GIFje onder de trollenpost om anderen aan te moedigen liefdevolle hartjes onder het bericht te zetten.

 

Type (of kopieer en plak) deze link in de Facebook comment box onder de trollenpost en watch de magic happen.

 

bit.ly/trollentrollen

Nominaties -W13

Hier plaatsen we wekelijks de top 5 nominaties.

Tsja, uiteraard is Sjouke Kingma als eerste genomineerd. Ook deze week had hij weer een smakeloze reactie op het disproportionele politiegeweld. Geen idee hoeveel liefde deze man in zijn leven heeft gemist, maar hij is dus een goede kanshebber om de eerste trol van de week te worden.

Trol poll

Elke vrijdag tot en met zondag kan er op de troll van de week gestemd worden.
Geef je op voor de Properganda-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven

Nomineer

Wil jij een trolletje nomineren om een week lang met liefde getrolled te worden? Vul het formulier in, met naam, link naar het profiel en een screen shot van een reactie.

Winnaars

Deze trolletjes wonnen een week liefdevolle aandacht.

Trollen trollen

Wij vinden dat het tijd wordt om een grote groep Coronaslachtoffers eens in het zonnetje te zetten: de trolletjes. Trolletjes komen uit de diepe donkere krochten van het digital web gekropen en hebben door het gebrek aan liefde in hun leven een aantal sociale vaardigheden afgeleerd.

 

Ze hebben een chronisch gebrek aan aandacht, staan altijd in het vak van de tegenstander, verwarren feiten met meningen en hun morele kompas is zodanig van slag dat ze elk gevoel voor proportionaliteit missen. De meesten kiezen direct voor een persoonlijke, ongefundeerde aanval, maar je hebt er ook bij die ongevraagd een samenvatting van het NOS-journaal op je tijdlijn zetten.

 

Daarom kiezen we samen wekelijks de trol van de week. De winnaar gaan we trollen door ze een week lang te overladen met aandacht en liefde. Hoog tijd voor een stevig robbertje trollen trollen.

%d bloggers liken dit: