Projecten

Met veel enthousiasme werken we aan de onderstaande projecten. Als je ons werk wilt steunen met een bijdrage, dan scan/klik op de QR code hiernaast.

Donatie

QR-Rabo

‘Alleen samen krijgen we de overheid onder controle’ is een parodie campagne op de overheidspropaganda. Iedereen die voor een vrije en menselijke samenleving is kan onze uitingen delen binnen hun netwerk om zo een krachtig tegengeluid te geven aan het absurde en disproproportionele beleid van onze overheid.

 

Concept-copy-art

In oktober maakten we de #hartvoorvrijheid-poster, die door het team van Susanne de Grijs tot een enorm succes werd gemaakt. De door haar opgericht #hartvoorvrijheid-facebook pagina telt inmiddels al meer dan 13.000 leden.

 

Concept-copy-art

Onze #hartvoorvrijheid poster

Het team van Adem Vrij Bij Mij start binnenkort met de crowdfunding voor Keuze Vrij Bij Mij. Hét platform waarop vraag en aanbod samenkomen van iedereen die vrij wil kunnen kiezen rond lichaam en gezondheid. Initiafnemer Olaf Weller heeft Propagander gevraagd om het project te ondersteunen op marketing- en communicatiegebied.

 

Strategie – propositie – concept

%d bloggers liken dit: