Properganda is een initiatief, dat professionele communicatie ondersteuning biedt aan mensen en organisaties, die zich in willen zetten voor een vrije en menselijke samenleving. De doelstelling van Properganda is om meer structuur, herkenbaarheid en een professionele uitstraling te geven aan alle initiatieven die zich inzetten voor een betere toekomst. Wij hopen dat deze initiatieven door deze ondersteuning een breder publiek gaan bereiken.

Properganda is een initiatief van Koen Verhagen. Koen heeft ruim 20 jaar ervaring als creatief directeur in het reclamevak en maakte prijswinnend werk voor (inter)nationale adverteerders. Na het lezen van het conceptvoorstel van de spoedwet in mei 2020, besloot hij om zijn creativiteit, kennis en ervaring in te gaan zetten voor een betere toekomst voor zijn kinderen en ons land. Die spoedwet had namelijk niets te maken met volksgezondheid, maar alles met vrijheidsbeperking.

Koen maakte voor ‘Nee tegen de 1.5m’ en ‘Viruswaarheid’ Facebook groepen de satirisch bijtende ‘Alleen samen krijgen we de overheid onder controle’-campagne en bedacht het thema #hartvoorvrijheid en maakte de poster, die door het team van Suzanne de Grijs inmiddels een enorme bekendheid heeft gekregen, op geen demonstratie ontbreekt en inmiddels bij duizenden mensen met gezond verstand voor de ramen hangt.

 

Wat doen we?

CONTENT

Dagelijks publiceren we via onze Social media kanalen een nieuwe actuele meme, die op satirische, soms sarcastische wijze de spot drijft met de actuele situatie. De campagne is een parodie op de geldverslindende en nutteloze propagandacampagne ‘Alleen samen krijgen we corona onder controle’. Op onze blog kun je een overzicht vinden. Regelmatig zullen er ook columns gepubliceerd worden, die ook te lezen zijn op lnnmedia.nl.


CONCEPT EN CREATIE
We denken mee en geven advies op het gebied van conceptontwikkeling en gaan voor je aan de slag met het ontwerpen van promotiemateriaal om jouw activiteit onder de aandacht te brengen.


– strategie

-concept

-art direction

-grafisch ontwerp

 

Voor wie?

Ben je op zoek naar professionele communicatieondersteuning, zowel concept als creatie, neem dan even contact met me op. Properganda werkt voor initiatieven die een hart voor vrijheid hebben en waar we zelf 100% achterstaan.

 

 

 

%d bloggers liken dit: