Dank je wel voor het bezoeken van Properganda. Mocht je een bijdrage willen doen, dan kun je dat via onderstaand formulier doen. Dank je wel!

Hoi!

Met Properganda maak ik vrijheidscommunicatie en biedt professionele communicatie ondersteuning aan mensen en organisaties, die zich inzetten voor een vrije en menselijke samenleving, zoals Keuze Vrij Bij Mij en LNNMedia.

Sinds mei 2020 maak ik op vrijwillige basis de parodie ‘Alleen samen krijgen we de overheid onder controle’ en de #hartvoorvrijheid campagne, die iedereen zelf kan inzetten als professioneel tegengeluid van de overheidspropaganda.

Daarnaast schrijf ik artikelen over actuele zaken rondom de vrijheidsberoving en zet me in om geneesmiddelen in de eerste lijn beschikbaar te maken. Want door ervaring uit de eerste hand, ben ik er inmiddels van overtuigd dat mensen niet dood gaan aan Corona, maar door de behandeling er van.

Dankzij jouw bijdrage kan ik me full-time inzetten voor projecten die bijdragen aan een vrije en menselijke samenleving.

Hartelijk dank!

Koen Verhagen

%d bloggers liken dit: