The next panic attack

Wel fijn van Klaus dat hij de volgende stap van The Great Reset netjes van te voren aankondigt: een giga-cyberattack die alles plat gaat leggen. Als je het prikfestijn al overleeft, kun je je borst alvast natmaken voor de volgende panic attack.

De Covid plandemie, die helaas heel veel onschuldige, maar vooral onterechte slachtoffers eist, doordat Hugo niet toestaat dat mensen in de eerste lijn worden geholpen, werd op 18 oktober 2019 tijdens Event201 gesimuleerd en vanaf januari uitgerold.

Op 9 juli 2021 organiseert Klaussie, zoals intimi als Wobke, Mark, Sigrid en natuurlijk Maxima hem mogen noemen, de Cyber Polygon 2021. Tijdens dit event wordt een wereldwijde cyberattack op de digitale- en energiestructuur gesimuleerd, waarbij het idee natuurlijk is om banken, energie, internet en bevoorradingen volledig te ontregelen. Als Klaus zijn reguliere planning aanhoudt, gaat hij dit spel dus rond oktober 2021 op de wagen zetten

Tijd genoeg dus om een typemachine en postduif aan te schaffen, je bad alvast vol te laten lopen met drinkwater, je kast vol pleepapier (Dank Andy), je kelder vol te storten met rijst, je balkon met hout en je zolder met koffie.

Vergeet niet je TV/Radio uit te zetten en je kranten abonnement op te zeggen.

Dan merk je er waarschijnlijk helemaal niks van.

Beeld: Marvin ->THX!

++++++++++Abonneer je op de nieuwsbrief.

%d bloggers liken dit: