Testeling- een nieuw debacle

Beste Hugo,

Allememaggies! Het zit je niet mee, hè, Huug.  Eerst dat debacle met het 538 event in Breda en nu is je Testeling ook al om zeep. Fieldlab Fuhrer Andreas Voss gaf aan dat het experiment geen zin heeft als er maar zo weinig testobjecten aan deelnemen. Pertinente onzin natuurlijk, want een onderzoek heeft sowieso geen zin heeft als je geen placebo onderzoek zonder maatregelen doet. Daarover schreef ik je vorige week al een brief. 

Maar ondanks dat iedereen, dankzij jouw disproportionele maatregelen, al een jaar in huis zit opgesloten, zijn ze niet bereid om iets te moeten, voordat ze iets mogen. Van 17,5 miljoen Nederlanders blijken slechts 4.000 mensen naar de pijpen van jouw testsamenleving te willen dansen. De rest accepteert niet, dat jij ons land omvormt in een medische dictatuur. Een dystopische wereld, waarin je altijd moet bewijzen dat je gezond bent, terwijl elke stap die je zet wordt gevolgd door jouw corona-app.

Het 538 event mislukte, omdat je de bevolking zo bang hebt gemaakt met je Staatspropaganda, dat de petitie tegen het event in korte tijd maar liefst 350.000 keer werd getekend. Niet alleen door mensen, die jouw maatregelen steunen, maar ook door mensen die faliekant tegen jouw inhumane beleid zijn. Het wordt voor steeds meer mensen duidelijk dat er werkelijk niets klopt aan jouw beleid. We mogen wel met zijn allen elke dag naar de supermarkt, maar als we straks naar een museum, concert of pretpark willen, moeten we per persoon €7,50 extra betalen, voor een test die niet kan zeggen of je wel of niet ziek bent.


Maar doordat je fout op fout blijft stapelen, zullen steeds meer mensen gaan inzien dat jij je helemaal niet bekommert om de Volksgezondheid. Je voert je bijbaantje uit als junior sales manager Prikjes voor de Pharma industrie. Je prioriteit zou het stimuleren van onderzoek naar werkende medicatie moeten zijn, die mensen met Covid al in de eerste lijn zou kunnen helpen. Helaas weet ik uit eerste hand dat artsen door jouw beleid hun eed van Hippocrates en hun zorgplicht niet kunnen uitvoeren, waardoor honderden mensen onterecht en extreem lang op de IC’s liggen. 

Wij blijven echter geloven dat de waarheid ooit boven tafel komt, Hugo. En dat degenen die verantwoordelijk zijn voor het afbreken van de democratische rechtsstaat ooit door een parlementaire enquête-commissie onder ede gehoord zullen worden. Word jij daarna de langstzittende Minister van VWS ooit? 

De tijd zal het leren.

1 Comment

Join the discussion and tell us your opinion.

Robelino MAAS
april 27, 2021 at 2:17 pm

Beste Koen jij kunt dit aangenaam recht door zee brengen aan de compleet verloren en onnozel duf geraakte politieke ezels daar in den Haag, echt fraai. Je moet weten dat daar in Zeeuws Vlaanderen waar ik net mijn eerste jaar vertoef blij werd van je redevoering op de grote markt, en gevolgd door Willem Engel maakte dat mijn dag.
Met groet van Robelino Maas

Leave a reply

%d bloggers liken dit: