Open Nederland gooit de boel op slot

Twee dagen geleden publiceerde Follow the Money een artikel over de €925 miljoen die het ministerie van VWS had overgemaakt aan de Stichting Open Nederland. In dat artikel wordt onder meer beschreven hoe onduidelijk het zit met de verantwoording van de besteding van de gelden omdat er geen Raad van Toezicht is.

Vertegenwoordigers van de Nederlandse Testbranche, de parasieten van de samenleving, die over de rug van miljoenen slachtoffers van het inhumane overheidsbeleid hun bankrekening spekken, waren uiteraard verbolgen over het feit dat er geen aanbesteding had plaatsgevonden. Maar is de discussie over dat geld wel het belangrijkste?

De kop van het artikel ‘Ministerie stort 925 miljoen voor entreetesten: in strijd met de wet, en zonder toezicht’ mist mijns inziens de essentie, zo blijkt als je verder leest. Het geld is niet alleen bedoeld voor entreetesten, het geld wordt aangewend om een landelijke testinfrastructuur in te richten, die gekoppeld wordt aan de Corona-app. 

De naam van de Stichting Open Nederland is dan ook misleidend. Deze stichting heeft juist als doel om Nederland potdicht te gooien door iedereen in Nederland als patiënt te beschouwen, tenzij je kunt bewijzen dat je gezond bent.Wie op de hoogte is van de situatie in Israel, weet dat je straks geen winkel, restaurant, pretpark of museum meer in kunt zonder je corona-app te tonen om te bewijzen dat je gezond bent. En de overheid weet straks, dankzij de koppeling tussen de testen en de app, exact waar jij je bevindt en wat je uitspookt. De Stichting Open Nederland, die onder leiding staat van oud-generaal Tom Middendorp, gaat ons volledig bevrijden van het laatste restje vrijheden, dat we nog hebben en totalitaire controle invoeren.

Open Nederland is niets meer en niets minder dan een militaire operatie, die een opdracht van de junta uitvoert om het Nederlandse volk nog verder te onderdrukken. Het zou militairen sieren als ze eindelijk eens gaan starten met datgene wat wel een essentiële taak is van de krijgsmacht: 

Het beschermen van de Grondwet en onze soevereiniteit. 

+++++

Abonneer je op de nieuwsbrief.4 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Josselin Mulder
april 17, 2021 at 9:15 am

Tendentieuze kletspraat, onbewezen verdachtmakingen, en het neigt naar laster en smaad. Ik #chat in dat deze reactie verwijderd zal worden, omdat u niet erg van kritiek gediend blijkt te zijn.

Rins van beersum
april 17, 2021 at 12:23 pm

In 40/45 in Nederland in 45/50 ned/vind heeft men niks geleerd. In ISRAËL is men het totaal vergeten. 2019/ 2021 Ik hoop dat men dat nu hier niet vergeet. De regering heeft ons tien ook in de steek gelaten.🇹🇱

Ferdi Scholten
april 17, 2021 at 9:19 pm

Het blijft verbazend dat er politici zijn die zich nog laten lenen voor uitrol van totalitaire dictatuur. Historicus Rutte zou met zijn achtergrond beter moeten weten. Het loopt voor de meeste dictators en hun politieke vrienden over het algemeen erg vervelend af….
Nu het in Nederland zo ver is en het als onderdeel van agenda21 noodzakelijk is, gaat het er om spannen. Ik vrees dat we een moeilijke tijd gaan krijgen, die uiteindelijk voor veel mensen erg slecht zal aflopen. Uiteindelijk zal er voor de huidige machthebbers helaas niets over blijven. Zij kunnen niet overleven zonder de mensen onder hun controle, en mensen zullen uiteindelijk die controle van zich afwerpen, tenzij we zo ver zijn gedegenereerd dat we gewoon vee zijn. Dan hebben we letterlijk dit lot verdiend, Dat hoop ik niet mee te maken.

admin
april 18, 2021 at 10:48 am

Hoi Josselin, Kun je ook inhoudelijk reageren. Zonder argumenten lijkt het namelijk nog al snel op kletspraat. Ik ben benieuwd!

Leave a reply

%d bloggers liken dit: