Controlegroep Testevenementen

Beste Hugo de Jonge,

Ik schrijf je deze brief omdat ik signaleer dat je een belangrijk aspect bent vergeten bij de opzet van de testevenementen: de controlegroep. Ik wil je daar graag bij helpen.

Bij elk onderzoek is een controlegroep belangrijk om vast te stellen of de gekozen oplossing wel de juiste manier is. Wellicht zijn er alternatieven mogelijk, waarbij je niet op medische gronden hoeft te discrimineren en de lichamelijk integriteit aan te tasten. Nu weet ik dat jij er niet zo’n problemen mee hebt om de Grondwet aan je laars, pardon, je Mascolori’s, te lappen, maar er zijn best een aantal mensen die daar anders in staan.

Ik wil je dan ook het volgende voorstellen. Parallel aan jouw test evenementen gaan we events organiseren, waarbij het verboden is om je aan de maatregelen te houden. Dat verbod gaan we uiteraard streng handhaven om de controle events zo zuiver mogelijk te houden.

– Het is verboden om 1.5m afstand aan te houden.

– Het is verboden om jezelf vooraf te laten testen.

– Mondkapjes zijn verboden.

De huisartsen van de bezoekers aan de controle-events krijgen een ontheffing van het verbod van IGJ om Ivermectine en HCQ voor te schrijven. Mochten er bezoekers een besmetting oplopen, dan kunnen ze gewoon in de eerste lijn geholpen worden. Jij vindt het niet fijn om deze middelen voor te laten schrijven, omdat dan de tijdelijke toelating van je prikkie vervalt, maar voor het zorgvuldig en veilig uitvoeren van dit onderzoek is het echt nodig.

Ik heb nog geen volledig uitgewerkte begroting, maar ik schat de kosten van de organisatie van de controle events op €925.000.000. Naar ik heb begrepen hoef je voor dergelijke luttele bedragen geen toestemming van het parlement te vragen, dus dat kunnen we snel regelen.

Ik neem aan dat je enthousiast bent over mijn voorstel en per ommegaande akkoord geeft.

Ik stuur je zo een Tikkie.

Hartelijke groet,

Koen Verhagen

Initiatiefnemer Properganda.nl

%d bloggers liken dit: